Secondary Adv

Projekti i zyrave per kohen e pandemise

Share on Google+

Weston Williamson + Partners ka prezantuar planet e saj për një vend pune në distancë sociale. 

 

Weston Williamson + Partners ka përshkruar planet e saj për një vend pune në distancë sociale, me ekrane transparente rreth tavolinave, dyer pa doreza, për të lejuar punonjësit të kthehen të sigurt në zyrën e tyre pas mbylljes së koronavirusit. 

Studio e arkitekturës me qendër në Londër ka krijuar grafika për të ilustruar përshtatjet që planifikon të bëjë në zyrën e saj për të lejuar punonjësit që të kthehen në punë. 

Weston Williamson + Partners synon të kombinojë ndryshimet në praktikat e punës me ndryshimet fizike në hapësirën e tij të punës për të lejuar punonjësit që duan të kthehen në zyrë mundësinë për ta bërë këtë. 

Weston Williamson + Partners synon të kombinojë ndryshimet në praktikat e punës me ndryshimet fizike në hapësirën e tij të punës për të lejuar punonjësit që duan të kthehen në zyrë mundësinë për ta bërë këtë. 

Studio gjithashtu synon të mbajë takime në zona të hapura sesa në salla të mbyllura mbledhjesh dhe të punësojë një barista dhe një kuzhinier në mënyrë që punonjësit të mos kenë nevojë të përdorin një kuzhinë të përbashkët. 

Williamson beson se mund të shërbejë si një shabllon për kompanitë e tjera që përpiqen të kuptojnë se si punonjësit mund të kthehen me siguri në zyrë.


Më të lexuarat