Secondary Adv

10 telefonat me ikonike ne histori

Share on Google+

Telefonat celularë janë një pjesë integrale e jetës sonë, ne i përdorim ato çdo ditë dhe preferojmë të kemi gjithmonë modelin e fundit në xhep. 

 

Telefonat tanë inteligjentë tani janë kompjuterë xhepi të vegjël, por dikur ishin ndryshe. Me kalimin e viteve, një numër i telefonave celularë ikonikë janë lëshuar të cilët e kthyen botën përmbys. Cilët telefona janë? Mund ta lexoni në këtë top 10. 

 

10. Motorola DynaTAC 8000X (1983) 

9. Motorola MicroTAC 9800X (1989)

 

8. Nokia 1011 (1992) 

7. Nokia Communicator (1996) 

6. RIM 850 (1999)

5. Nokia 3310 (2000)

4. Motorola Razr V3 (2004)

3. BlackBerry Curve (2007)

2. iPhone (2007)

1. Samsung Galaxy S (2010)


Më të lexuarat