Secondary Adv

NASA krijon parfumin me aromen e hapesires

Share on Google+

Kompania Eau de Space ka krijuar një aromë që u zhvillua nga kimistë të NASA për t'u dhënë astronautëve një shans për të nuhatur kozmosin para se të linin atmosferën e Tokës.  

 

Tani, kompania ka hedhur atë aromë në Kickstarter që do të thotë se ju mund ta sillni erën e hapësirës së jashtme në Tokë. Aroma ishte për dyer të mbyllura për shumë vite; megjithatë, skuadra Eau de Space ishte në gjendje të merrte një recetë.

Tani, publiku i gjerë do të jetë në gjendje të nuhasë për herë të parë ozonin, metalin e nxehtë dhe biftekun e skuqur, q ë jan ë disa nga eserncat e këtij parfumi. Nga një shënim anësor, vakumi i hapësirës, ​​në të vërtetë, nuk ka erë gjithashtu. 

Megjithatë, astronautët kanë përshkruar një aromë të veçantë që ata kanë nuhatur pasi u kthyen nga hapësira. Ekipi Eau de Space është partnerizuar me parfumierë fitues të çmimeve për të krijuar aromën, dhe është gati të prodhojë atë aromë, duke deklaruar se ata aktualisht janë duke kërkuar sasinë minimale të porosive.

Sapo të ndodhë kjo, ata do të vendosen në  shishe dhe dërgohen si parfum për këdo. Ju mund të merrni një shishe Eau de Space për një cmim prej 34 dollarë. Deri tani, kompania nuk ka ndonjë plan për të prodhuar në masë aromën pas fushatës Kickstarter, kështu që nëse dëshironi të nuhasni atë që është nuhatur vetëm nga disa njerëz, mund të drejtoheni mbi faqen Kickstarter të Eau de Space.

Sidoqoftë, nëse nuhatja si Hëna është më shumë gjëja juaj, ju mund të prisni lancimin e ardhshëm i cili ashtu siç kanë thënë fjalë për fjalë do t'ju çojë në Hënë.


Më të lexuarat