Secondary Adv

Sony sjell kondicionerin personal

Share on Google+

Pasi temperaturat rriten më lart se kurrë më parë, ideja e një kondicioneri të lëvizshëm dhe të veshshëm që ju mban të freskët përmes një aplikacioni smartphone duket shumë idilike.  

 

Reon Pocket është një pajisje e vogël e cila kryen funksionin e kondicionerit, i cili mund të vishet. Reon Pocket përdor ftohjen termoelektrike por Soni thotë që ju gjithashtu mund ta përdorni si ngrohës në ditët e dimrit. 

Ai mund të ftohë temperaturën e trupit të një përdoruesi me 13 gradë gradë celsius (23 gradë fahrenheit) dhe të ngrejë temperaturën tuaj me rreth 8 gradë celsius (rreth 14fahrenheit).

Reon Pocket është një pajisje Bluetooth në lidhje me madhësinë e një kulete kartoni që rrëshqet në një veshje të veçantë me një xhep në zonën e qafës. Ai lidhet me një aplikacion i cili u jep përdoruesve kontrollin e temperaturës përmes smartphone-it të tyre. 

Kondicioneri i veshshëm mbështet ios dhe android, ka një jetëgjatësi  të baterisë 90 minuta dhe një kohë ngarkimi prej 2 orësh. Duket pak si një mouse, peshon vetëm 85 gram dhe përdor USB-c.

Zbuluar për herë të parë verën e 2019, Sony planifikoi të lancojë pajisjen pikërisht në kohë për olimpiadat tokyo, një program kohor që ndoqi ndërmarrja japoneze. Secila pajisje është 14.080 jpy (rreth 130 dollarë) dhe aktualisht është në dispozicion në zona  të ndryshme japoneze.


Më të lexuarat