Secondary Adv

Bugatti sjell makinen me te shtrenjte per femije

Share on Google+

Prodhuesi i automjeteve Bugatti ka bërë një rikthim në tregun e automjeteve elektrike me një kopje të makinës së saj të famshme Type 35.   

 

Mishërimi jo-mjaft i plotë i përmasave moderne të Type 35, i cili fitoi Kampionatin Botëror të Grand Prix në 1926, nuk është menduar si një automjet rrugor, pavarësisht nga një çmim që arrin deri në 58,500 euro. 

Makina lodër e cila kushton më shumë sesa një Nissan Leaf, makina më e popullarizuar në të gjithë Evropën, është një lëvizje e madhe e markës për Bugatti, e cila shpesh sjell  makina me një vlerë prej 1 milion paund.

Baby II relativisht e lirë ka për qëllim qoftë milionerët e dhënë pas mjeteve ose fëmijët e individëve më të pasur në botë. Baby II është një reklamim i origjinalit Baby, i cili u bë nga themeluesi i kompanisë gjermane Ettore Bugatti në 1926 për djalin e tij katërvjeçar, Roland.

Baby origjinale ishte një kopje gjysmë-shkallë e Type 35 dhe një total prej 500 u shitën midis viteve 1927 dhe 1936. Herën e fundit kur Bugatti bëri një makinë elektrike ishte kur prodhoi Tipin 56, një model tani më i rrallë që ishte i fundit prodhuar në vitin 1931. 

Versioni i azhornuar, Vitesse, vjen në një larmi ngjyrash si për ngjyrën e jashtme ashtu edhe për tapiceri e brendshme. Vitesse ka një motor elektrik 13.4 kuaj fuqi dhe një paketë baterie 2.8kWh që lejon një shpejtësi të lartë deri në 42mph dhe një gamë prej 31 milje. 

Për këtë çmim të lartë, Baby II vjen me një trup të formuar me dorë, thotë Bugatti. Ashtu si Baby origjinale një shekull më parë, vetëm 500 nga automjetet do të bëhen, dhe shumica tashmë numërohen.


Më të lexuarat