Secondary Adv

10 qytetet me te bukura bregdetare ne Europe

Share on Google+

Bëhet fjalë për destinacionet Europiane që i ofrojnë të dyja, jetën e lulëzuar urbane si dhe bukuritë e rralla të plazheve mahnitëse. 

 

Napoli, Itali 

Lisbonë, Portugali

Trieste, Itali 

Nicë, Francë

Split, Kroaci 

Bodrum, Turqi 

San Sebastian, Spanjë 

Porto, Portugali 

Barcelona, Spanjë


Më të lexuarat