Secondary Adv

Guardian Glass Analytics tani i disponueshem ne Shqip

Share on Google+

Të Nderuar,

 

Me kalimin e viteve, Guardian Performance Calculator ka evoluar nga një mjet i pavarur softueri i përdorur nga punonjësit e Guardian, disa qindra herë në muaj, në një komplet mjetesh të integruara të quajtur Glass Analytics që përdoret në të gjithë botën. Ndërsa adoptimi global i Glass Analytics përparoi, aftësi të reja, standarde të llogaritjes dhe opsione gjuhësore u shtuan për të përmbushur kërkesën në rritje. Sot, një gamë shumë e larmishme e përdoruesve globalë kane akses tek Glass Analytics gati 20,000 herë në muaj, me përdoruesit jo të Guardian që përfaqësojnë mbi 70% të aktivitetit mujor.

 

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë se Glass Analytics tani është në dispozicion në gjuhën Shqipe.

Ne i ftojmë përdoruesit të eksplorojnë mundësitë e xhamit në arkitekturë në intuitivitet, mjedis me qendër-projekti në gjuhën e tyre amtare. Për të kontrolluar programin, ju lutemi ndiqni Glass Analytics dhe zgjidh gjuhen Shqipe duke klikuar MY SETTINGS.

 

Për mbështetje, mos hezitoni të kontaktoni përfaqësuesin lokal të Guardian:

Erion Sico esico@guardian.com

Gjithë të mirat,

Ekipi i Guardian

 


Më të lexuarat