Secondary Adv

Mesazhet ne WhatsApp do fshihen pas 1 jave

Share on Google+

Mesazhet që zhduken nga një bisedë një javë pasi janë dërguar do jenë të mundura në WhatsApp globalisht këtë muaj për përdoruesit e Android dhe iOS. 

 

Shërbimi në pronësi të Facebook tha se azhornimi ishte krijuar për t'i dhënë përdoruesve mundësinë për t'i bërë bisedat "të ndjehen më të lehta dhe më private".

Karakteristika e përfolur prej kohësh është e ngjashme me atë të përdorur nga Snapchat, një platformë që Facebook ka marrë frymëzim në të kaluarën për tipare të reja përfshirë Instagram Stories. WhatsApp tha se qëllimi i tij me zhdukjen e mesazheve është që t'i bëjë bisedat "të ndjehen sa më afër personit të jetë e mundur" kështu që ato nuk duhet të qëndrojnë përgjithmonë.

Kompania konfirmoi që secili përdorues mund të aktivizojë funksionin për vete, ndërsa në bisedat në grup përdoruesi i administratorit do të ketë kontroll. Ne po fillojmë me shtatë ditë sepse mendojmë se ofron qetësi shpirtërore që bisedat nuk janë të përhershme, tha një zëdhënës i WhatsApp.

Kjo mund të bëhet 'duke qëndruar praktike në mënyrë që të mos harroni se për çfarë po bisedonit, shtoi ai. Facebook konfirmoi se mesazhet e pahapura gjithashtu do të zhduken pas shtatë ditësh. Sidoqoftë, pamjet paraprake të mesazheve madje edhe ato që janë fshirë në aplikacion, mund të shfaqen përsëri në njoftimet e një përdoruesi derisa të hapet WhatsApp.

Karakteristika e re do të shpërndahet për përdoruesit këtë muaj, tha WhatsApp, duke shtuar se do të funksionojë për përdoruesit e iOS dhe Android në të gjithë botën. Secili përdorues mund ta aktivizojë ose çaktivizojë funksionin dhe ta çaktivizojë atë thjesht bëj të njëjtën gjë, por në zgjedhjen në vend të aktivizuar.


Më të lexuarat