Secondary Adv

Permiresoni cilesine e jeteses me pastruesit e ajrit Viessmann, ALTEC sh.p.k

Share on Google+

Elemino Bakteriet, Viruset dhe Mikroorganizmat e dëmshëm! Ndalo smogun, pluhurin dhe alergjentët! Kujdesu për shëndetin tënd dhe të dashurve tuaj me ndihmën e pastruesit profesional të ajrit nga Viessmann.

Kualiteti i ajrit ka ndikim direkt në shëndetin dhe mirëqënien tonë. Fatkeqësisht, kualiteti i ajrit që marrim kur largohemi nga shtëpia po bëhet gjith-një e më i keq. Ndotja dhe smogu kanë ndikim të dëmshëm në shëndetin tonë duke qenë një nga shkaktarët kryesorë të alergjive dhe sëmundjeve të frymëmarrjes. Trupat e fëmijëve të vegjël janë të parët që i ekspozohen këtyre rreziqeve. Fat-mirësisht, ne mund të kemi ndikim në ajrin të cilin e marrim në shtëpinë tonë. Tani, falë pastruesve të rinjë të ajrit nga Viessmann, ne mund të kemi ambient të ngjashëm me atë që e gjejmë në male apo në bregdet, pasi teknologjia unike OxyFrish në pajisjen Viessmann mundëson pastrim të ajrit deri në 99.98%.

 

Pastruesi i ajrit HL-OP-15 është i përkryer për dhoma deri në 40m². Mes shumë përparësive të këtij produkti, është sistemi 6-shkallësh i filtrimit i cili me anë të filtrit fotokatalitik, eliminon jo vetëm pluhurin dhe alergjentët por edhe tymin dhe aromat e pakëndshme. Ky model gjithashtu ka edhe funksionet AUTO dhe SILENT të cilët e zvogëlojnë fuqinë e ventilatorit dhe në këtë mënyrë mundësojnë punë më të qetë të pajisjes. Pastruesi i ajrit është i pajisur me një sensor inteligjent që iu informon për nivelin e ndotjes së ajrit në dhomë dhe kur filtrat duhet të ndërrohen. Ajri i freskët është një thesar! Merr frymë thellë me pastruesin e ajrit HL-OP-15.

 

Krijoni në shtëpi një ambient të ngjashëm me ambientin natyral.

Sistemi 5-shkallësh i filtrimit në kombinim me filtrin fotokatalitik siguron largim të përbërësve të pakënd-shëm organik.

- 4 filtra:

- Para filtri - hapi i parë i proçesit të pastrimit të ajrit nga pluhuri, alergjentët.

- Hepa filter (H13) - Filtrim esencial i pluhurit, polenit, alergjentëve, sporeve të mykut dhe tymit.

- Filtri me karbon aktiv - eliminon formaldehidin, benzenin, gazrat e dëmshëm dhe aromat e padëshiruara.

- Filtri fotokatalitik me dioksid të titaniumit (TiO2) - fotokataliza dekompozon lloje të ndryshme të pa-pastërtive organike, përbërësve të dëmshëm organik (VOC) dhe largon aromat e padëshiruara.

- Llampa UV - Pastrimi biologjik i ajrit, eliminimi i viruseve, bakterieve dhe mikroorganizmave.

- Jonizuesi - gjeneron jone negative, rregullon balancin e joneve në ajër duke pasur efekt pozitiv në mirëqënien e njeriut dhe krijon ambient të ngjashëm me atë të ambientit natyral psh. në mal, apo në det.

 

PËRPARËSITË KRYESORE TË PRODUKTIT

+ sistemi 6-shkallësh i filtrimit

- 4 filtra (para filtrit, Hepa H13, filtri me karbon aktiv dhe filtri fotokataltik me dioksid të titaniumit) sigurojnë pastrim maksimal

- Llampa UV mundëson pastrim biologjik të ajrit

- Jonizuesi - rregullon balancën e joneve të ajër

+ Kapaciteti: 360 m³/h - sipërfaqja e rekomanduar deri në 40m².

+ Treguesi i kualitetit të ajrit: Ndriçim me 4 ngjyra të ndryshme.

+ Treguesi i ndotjes së grimcave PM2.5.

+ Treguesi për ndërrimin e filtrit të karbonit dhe HEPA filtrit.

+ Funksioni AUTO - pajisja e cakton automatikisht shpejtësinë e pastrimit varësisht nga kualiteti i ajrit.

+Funksioni SILENT - shpejtësi e vogël e ventilatorit.

+ Sensori i natës - zvogëlim i ndriçimit dhe LED-ëve pas ndaljes së ndriçimit në dhomë.

+ 4 nivele të shpejtësisë.

+ Kohëmatës: 1, 4, 8 orë.

ALTEC sh.p.k

Përfaqësuesi i Autorizuar Shqipëri

Adresa: Rruga e Durrësit,

pranë Gjimnazit Qemal Stafa, P.240/1,

Tiranë - Albania

Tel: +355 4 480 30 50 / Mob: +355 69 20 63 153

Email: info@altec-al.com

 

 

 


Më të lexuarat