Secondary Adv

10 CEO me te paguar ne bote per 2021

Share on Google+

Pagat e CEO-ve më të lartë në botë ka qenë një temë mjaft e diskutuar gjithmonë, me argumente kundër shumave të mëdha të pagës që marrin.  

  

Shumica e këtyre shefave u është dashur të punojnë për të arritur majën e tyre. Por faktet dhe statistikat na kanë treguar se puna e palodhshme dhe vendosmëria nuk do t'ju garantojnë një pagë kaq të madhe që këta bosë janë të garantuar. Dhe kështu, sot do të hedhim një vështrim në 10 CEO-të më të paguar në botë. Kjo listë përmban disa emra të njohur në të gjithë botën duke përfshirë bosin e Amazon, Jeff Bezos dhe Mark Zuckerberg të Facebook. 

 

10. Sundar Pichai (CEO i Alphabet)

Sundar Pichai, Vlera Neto 2021: 600 milion dollarë

 

9. Tim Cook (CEO i Apple)

Tim Cook, Vlera Neto 2021: 625 milion dollarë

 

8. Jamie Dimon (CEO i JPMorgan Chase) 

Jamie Dimon, Vlera Neto 2021: 1.31 miliardë dollarë

 

7. Suphachai Chearavanont (CEO i Charoen Pokphand)


Suphachai Chearavanont, Vlera Neto 2021: 13,7 miliardë dollarë

 

6. Elon Musk (CEO i Tesla Motors)

Elon Musk, Vlera Neto 2021: 20 miliardë dollarë

 

5. Jack Ma (CEO i Alibaba)

Jack Ma, Vlera Neto 2021: 41.3 miliardë dollarë

 

4. Ma Huateng (CEO i Tencent) 

Ma Huateng, Vlera Neto 2021: 45.3 miliardë dollarë

 

3. Mark Zuckerberg (CEO i Facebook)

Mark Zuckerberg, Vlera Neto 2021: 75 miliardë dollarë

 

2. Warren Buffett (CEO i Berkshire Hathaway)

Warren Buffett, Vlera Neto 2021: 86 miliardë dollarë

 

1. Jeff Bezos (CEO i Amazon)

Jeff Bezos, Vlera Neto 2021: 133 miliardë dollarë


Më të lexuarat