Secondary Adv

10 trendet e ngjyrave per vitin 2021

Share on Google+

Ekspertët e industrisë parashikojnë që 2021 do jetë i gjithi rreth përdorimit të ngjyrave për t'u rilidhur me vendet dhe tematikat që kanë më shumë rëndësi.

 

Shumë kompani të bojrave po lëshojnë trendet e tyre të ngjyrave për 2021 dhe në këtë post unë do të ndaj me ju trendet e ngjyrave për 2021 nga markat kryesore të bojrave. Tema e përgjithshme e të gjitha këtyre tendencave të ngjyrave është krijimi i një shtëpie në të cilën ne mund të relaksohemi, të rimbushemi dhe të ndihemi rehat.

 

Ne shohim shumë nuanca të ngrohta me ngjyra të qeta nga tonet e buta pastel, te bluja e hirtë për të krijuar një bazë të qetë nga ku mund të zbukurojmë më tej shtëpinë tonë. Megjithëse ekziston gjithashtu një tendencë për më shumë ngjyra për të shtuar më tepër gëzim në jetën tonë. Pra, është një kombinim i bukur i ngjyrave të qeta me një ndërthurje të këndshëm me ngjyra të ndritshme.


Më të lexuarat