Secondary Adv

10 trendet e letrave murale per 2021

Share on Google+

Letrat murale kanë kaluar periudha të ndryshme të popullaritetit me kalimin e viteve, por duket se do të ketë një rikthim të suksesshëm në 2021. 

 

Kryesisht falë pronarëve të shtëpive që bëhen më të guximshëm me zgjedhjet e dekorimit ,shtëpitë tona janë më të guximshme dhe më ekspresive. Zgjedhjet tona të dizajnit na lejojnë të krijojmë një skemë dekorimi që është ekspresive dhe personale. Letra e duhur e murit mund të bëjë një deklaratë të stilit të vërtetë, duke siguruar një sfond joshës për çdo dhomë, madje edhe kuzhina dhe banjo nëse bëhet në mënyrë korrekte.

 

Trendet e fundit janë përqendruar në përdorimin e letrës së murit në mënyrë më liberale, duke zgjedhur printime më të guximshme për dhomat tuaja. Por me kaq shumë modele, ngjyra, cilësi dhe materiale për të zgjedhur është e vështirë të përcaktohet saktësisht përzgjedhja e duhur për shtëpinë tuaj. Wallpaper  ose letra e murit është një trend kryesor për 2021. 

 

Cilado qoftë shija juaj, ka diçka për të gjithë. Nga lulet tradicionale te modelet bashkëkohore gjeometrike dhe tropikale ose motivet e kafshëve dhe modelet arkitektonike. Pavarësisht nëse jeni duke krijuar një mur me tipare ose duke zbukuruar të katër muret, këto janë trendet e sfondit që ia vlen ti bëni pjesë të ambjentit tuaj.

 


Më të lexuarat