Secondary Adv

Mure te levizshme, produkti inovativ nga EuroBicaku

Share on Google+

Një produkt unik, patentë Zvicerane të cilin EuroBicaku e sjell me shumë cilësi pranë jush.

Mure të lëvizshme për një fleksibilitet të ambjentit, me panele lendë drusore dhe me strukturë hekuri. Pjesë përbërëse janë kanate fleksibel të palosura, parametra akustike që fillojnë nga 38 deri në 55 decibel. Dekori mundesohet sipas kerkesave te klientit.

Muret e lëvizshme me ndarje fleksibël mundësojnë shfrytëzim efikas të hapësirës për pothuajse çdo konfigurim. Përdorimi i mureve levizese të japin të njëjtën cilësi, estetikë dhe zvogëlim të tingullit si një mur ndarës i përhershëm, ato janë zgjidhja ideale për përdorim në zona më të mëdha si sallat e konferencave dhe takimeve ku hapësira përdoret për një gamë të ndryshme të veprimtarive. 

Muret e lëvizshme janë opsioni cilësor për maksimizimin e përdorimit të hapësirës brenda zyrave, institucioneve arsimore dhe hoteleve. Pavarësisht nga karakteristikat dhe funksioni i tyre, dhomat mund të ndahen lehtesishte, të bëhen më të vogla, më të mëdha ose të proporcionuara për t'iu përshtatur kërkesave individuale. Kur ato nuk janë të nevojshme, ndarjet janë palosur, lëvizur ose fshehur në një mënyrë efikase në hapësirë.

 

Per me teper klikoni: https://acp.al/company-listing/company/21/Eurobicaku/

Cel:+355 69 70 73 516

E-mail: info@eurobicaku.com

Web:www.eurobicaku.com

 


Më të lexuarat