Secondary Adv

Trendet e arredimit te dhomes se gjumit ne 2021

Share on Google+

Në 2020 kemi kaluar më shumë kohë në shtëpitë tona se çdo vit tjetër, kështu që ka kuptim që ju doni ta bëni shtëpinë tuaj të duket e bukur edhe këtë vit.

  

Dhoma e gjumit është hapësira juaj private, ku ju mund të lexoni qetësisht një libër të mirë dhe të merrni pushimin tuaj të merituar. Le të hedhim një vështrim në dhomat e gjumit më të bukura të këtij viti. Nëse dëshironi që dizajni juaj i dhomës së gjumit të qëndrojë i rëndësishëm për aq kohë sa të jetë e mundur, kërkoni prekje neutrale, klasike dhe të modës. Për momentin, lidhja me natyrën dhe minimalizmi janë nga ato më të rëndësishmet.

 

Materialet natyrore, kombinimet e sigurta, bimët e gjalla, guri, druri, drita natyrale, të gjitha këto janë disa nga idetë e dizajnit të dhomës së gjumit 2021. Një trend tjetër është loja e teksturave. Kombinimet e guximshme të tekstileve dhe materialeve në dhomën e gjumit mund të transformojnë brendësinë. Shtoni një përzierje të satenit mat dhe me shkëlqim. Mos kini frikë të eksperimentoni, zgjidhni atë që është e përshtatshme për ju. 


Më të lexuarat