Secondary Adv

Al-Tek prezanton risine, Robotin automatik te pastrimit

Share on Google+

AL-TEK prezanton Robotin per nje sistem pastrimi krejtesisht automatik. TUBÒ Robò nga Aertecnica - Made in Italy. TUBÒ Robò, një ndihmës i vërtetë dhe i besuar.

 

Karakteristikat e një asistenti të pazëvendësueshëm.

KIT ROBÒ shëndërron një sistem te thjeshtë fshesë me korrent në një sistem shërbimi inovativ për shtëpinë tuaj. Produkti i parë, dhe për momentin i vetmi, që kombinon fshesën me korrent robot me një bazë parkimi të dedikuar që automatikisht zbraz pluhurin përmes përdorimit të sistemit të centralizuar të fshesës me korrent.

Kit përbëhet nga një fshesë me korrent robot për larjen e dyshemeve me teknologji inteligjente dhe një bazë vetë-pastruese e lidhur me një pikë dalëse të një sistemi ekzistues të fshesës me korrent, ose me folenë e tij të dedikuar në sistemet e reja të shërbimit. ROBÒ punon në mënyrë autonome edhe pa një bazë vetë-pastrimi dhe nëse keni nevojë për të, mund ta merrni me vete për t'ju ndihmuar të pastroni edhe në ambiente pa një sistem të centralizuar të vakumiT. Është instaluar me teknologjinë Plug & Play për përdorim të menjëhershëm. 

 

Rojetari më i mirë i shtëpisë.

ROBÒ është me të vërtetë një ndihmës i besuar: sepse koha nuk është kurrë e pavlefshme.

ROBÒ është një punëtor i vërtetë shtëpiak që punon së bashku me sistemin tuaj të fshesës me korrent për të pastruar dyshemetë e shtëpisë tuaj në një autonomi të plotë.

 

Pastron ose lahet me komandë, zbraz automatikisht pluhurin e grumbulluar nga rezervuari në fund të ciklit të pastrimit dhe rimbushet për të qenë gati për një cikël tjetër pune. Gjithashtu mund të aktivizohet në distancë dhe funksionon në autonomi të plotë edhe kur nuk jeni në shtëpi.

Përparësitë kryesore.

- Gjatë ciklit të vetë-pastrimit, ROBÒ jo vetëm që zbraz kontejnerin e pluhurit, por në të njëjtën kohë filtrat e tij rigjenerohen, me rezultat të reduktimit drastik të mirëmbajtjes së tij rutinë, duke e mbajtur gjithmonë në një nivel të lartë të efikasitetit.

- Përdorimi i ROBÒ është shumë i thjeshtë dhe intuitiv, ai ka funksione të ndryshme dhe programe pastrimi si robotë të tjerë me cilësi në treg, por ajo që e bën unike është integrimi i tij me fshesën me korrent të centralizuar përmes bazës së tij të vetë-pastrimit, i cili është gjithashtu i pajtueshëm. vetëm me ROBÒ dhe asnjë pastrues tjetër robot.

- ROBÒ punon në mënyrë autonome edhe pa një bazë vetë-pastrimi dhe nëse keni nevojë për të, mund ta merrni me vete për t'ju ndihmuar të pastroni edhe në ambiente pa një sistem të centralizuar të vakumit.

- ROBÒ mund të kontrollohet në mënyra të ndryshme, përmes paneleve të butonit, përmes Aplikacionit (iOS ose android), Google-Home ose Alexa apo edhe përmes telekomandës.

- ROBÒ lëshon sinjale zanore duke ndjekur komandat e marra, është gjithmonë i gatshëm me efikasitet maksimal për të pastruar dyshemetë e shtëpisë tuaj.

- Kur KIT ROBÒ është i lidhur me fshesë me korrent të centralizuar, kjo ruan funksionalitetin e saj dhe ju mund ta përdorni pa probleme nga ndonjë prizë tjetër thithëse, në fakt baza e vetë-pastrimit është e pajisur me një valvul automatik që mbyll lidhjen midis bazës dhe sistemit dhe i cili ajo hapet vetëm gjatë ciklit të vetë-pastrimit. Në rast se ndodh një ndërprerje e rrymës gjatë ciklit të vetë-pastrimit, mbyllja funksionon automatikisht.

- Lartësia e zvogëluar e ROB ridotta prej vetëm 7.5 cm e lejon atë të punojë edhe nën mobilje, divane ose shtretër.

 

E gjeni ekskluzivisht vetëm në AL-TEK, per me teper klikoni linkun:  https://acp.al/company-listing/company/194/AL-TEK/

 

Cel:+355 68 20 000 21

Cel:+355 67 20 000 21

Tel:+355 4 2 35 19 69

 

E-mail: Dergoji email kompanise

 

Web:www.al-tek.al

 

 


Më të lexuarat