Secondary Adv

Trendet kryesore te divaneve per 2021

Share on Google+

Divani mbetet një element i rëndësishëm i mobilimit të dhomave të ndenjes, holleve dhe dhomave të gjumit. 

 

Kur hartojnë një plan për rregullimin e objekteve në një dhomë, projektuesit i kushtojnë vëmendje maksimale pamjes dhe vendndodhjes së tyre. Disa ekspertë të brendshëm janë të sigurt: nëse doni të azhornoni dekorin në dhomë, por nuk jeni gati për një rinovim rrënjësor, një divan në modë do ta bëjë të lehtë të përballosh një detyrë të tillë. Sot, prodhuesit, së bashku me dekoruesit, vendosin tendencat për dizajnin e mobiljeve nga sezoni në sezon, mbetet vetëm për të përcaktuar se cila është më afër ideve tuaja të rehatisë dhe stilit.

 


Më të lexuarat