Secondary Adv

10 trendet kryesore te pllakave ne 2021

Share on Google+

Pllakat janë një material për veshjen e dyshemesë por edhe mureve që dallohen nga cilësi të shkëlqyera praktike dhe dekorative.

 

Pllakat janë në gjendje të bëhen një dekor për dhomën e ndenjes, banjën, dhomën e gjumit. Kur zgjidhni një pllakë, vlen të merret parasysh jo vetëm cilësi, shije, por edhe tendencat në botën e modës në lidhje me brendësinë. Në Evropë, imitimi i shtresave të betonit me pllaka ka fituar popullaritet.

 

Këto trende kryesore të pllakave të dyshemesë do të bëjnë diferencën në çdo ambjent tuajin, veçanërisht në kuzhina, banjo dhe zona të tjera të prirura për ujë. Gjatë dekadës së fundit apo më shumë, pllaka ka marrë hov, duke replikuar bukur pamjet më të nxehta të drurit dhe duke u zgjeruar në kufij të rinj me format, pamjet dhe modelet më krijuese në botën e dyshemeve.

 


Më të lexuarat