Secondary Adv

Trendet dhe tendencat e moblijeve ne 2021

Share on Google+

Trendet e dizajnit të mobiljeve nuk ndryshojnë aq shpesh sa moda e veshjeve por edhe në këtë zonë konservatore, ndryshime delikate gradualisht po ndodhin.

 

Në 2021, ekspertët rekomandojnë mbajtjen e një kursi për karakteristikat e mëposhtme: natyraliteti dhe mirëdashësia mjedisore; forma të pazakonta; ngjyra natyrale; prakticiteti dhe funksionaliteti; vemendje ne detaje. Gjithashtu nuk është e nevojshme të kombinohen të gjitha këto në një arredim të brendshëm; do të mjaftojnë disa nga tiparet që ju pëlqejnë më shumë.

 


Më të lexuarat