Secondary Adv

Trendet e arredimit te bareve dhe restoranteve ne 2021

Share on Google+

Kur hapni një kafene, restorant ose bar, duhet të jeni të përgatitur për problemin e pashmangshëm të konkurrencës.

 

Dhjetëra qendra të reja po mbyllen dhe hapen çdo ditë në të gjithë botën, dhe tërheqja e vëmendjes së klientëve bëhet një përparësi kryesore. Në këtë garë, fituesit janë zakonisht institucione ku çdo detaj është menduar me kujdes, dhe kjo vlen jo vetëm për menunë, vendndodhjen dhe mënyrën e promovimit, por edhe për arredimin. Në vlerësimin e kafeneve dhe restoranteve, pjesa e brendshme dhe e jashtme nuk luajnë rol më pak të rëndësishëm se kuzhina.

 

Sidoqoftë, sot shumë kritikë të restoranteve tregojnë një trend interesant: ngjashmëria e jashtme e mrekullueshme e shumicës së tyre. Ky fenomen zakonisht shoqërohet me faktin se shumë sot thjesht nuk kanë kohë për të kërkuar diçka të veçantë dhe përpiqen të zgjedhin atë që është e parashikueshme, të paktën vizualisht. Ne ju ftojmë të vlerësoni trendet e arredimit të bareve dhe restoranteve për vitin 2021 bazuar në vlerat thelbësore, komoditetin, përshtatshmërinë dhe modernitetin.


Më të lexuarat