Secondary Adv

Trendet dhe stilet e dyerve te garazhit ne 2021

Share on Google+

Kur merrni parasysh ndryshimin e pamjes së shtëpisë tuaj, mos harroni për një detaj aspak të parëndësishëm siç është dera e garazhit tuaj.

 

Projektuesit pretendojnë se ato zënë rreth 40% të fasadës së shtëpisë tuaj, dhe për këtë arsye janë mjaft detaje thelbësore për harmoninë vizuale. Ngjarjet e vështira të vitit 2020 bënë që shumë të fillojnë rinovimin e shtëpive të tyre. Akoma, është e panevojshme të kryhet një punë arkitektonike në shkallë të gjerë.

 

Ndonjëherë, është e mjaftueshme për të zëvendësuar derën e garazhit me një më të rëndësishme për të siguruar shtëpinë tuaj me një transformim të këndshëm. Prandaj, ka kuptim t'i kushtojmë vëmendje trendeve që përcaktuan veçorinë e këtij elementi fasade në sezonin e ardhshëm.

 


Më të lexuarat