Secondary Adv

Trendet e ndricuesave LED per tualetin ne 2021

Share on Google+

Ndriçimi LED është përparësi për shumicën e dhomave në shtëpi pasi ofron edhe efektshmëri të energjisë dhe jetëgjatësi.

 

Llambat LED përdorin një energji të pabesueshme 85% më pak sesa një llambë konvencionale dhe llogariten të zgjasin 22 vjet nëse përdoren tre orë në ditë. Ju do të gjeni LED në një gamë të gjerë të formateve nga llambat e vogla të lehta në një shirit fleksibël deri te spotet drejtuese dhe tubat fluoreshente.

 

Ato janë të lehta për tu integruar në një sistem kontrolli, duke krijuar një skemë ndriçimi të përgjegjshme me shtresa, duke kaluar nga e ndritshme në më të errët deri te relaksi natën. Ndriçimi i mirë i banjës mund të transformojë pamjen dhe ndjesinë e një banjo dhe kjo sepse ndriçimi është një pjesë integrale e dizajnit të dhomës. Prandaj, konsideroni ndriçimin në fillim të rinovimit tuaj dhe bëni që plani i ndriçimit të finalizohet para se të instalohet banjo.

 


Më të lexuarat