Secondary Adv

Trendet kryesore te pergolave ne 2021

Share on Google+

Pergola, një strukturë e sipërme gjysmë e hapur që mbulon një zonë të jashtme, është një mënyrë e sigurt për të përfituar sa më shumë nga oborri i shtëpisë tuaj.

  

Një strehë elegante në natyrë pa mure (ose e ndërtuar ndryshe si një shtesë e veçantë në shtëpinë e dikujt), një pergola është një mënyrë e freskët për të marrë një hije gjatë stinëve më të ngrohta dhe me diell. Ekzistojnë një mori idesh për pergola për të zgjedhur, varësisht nga shijet dhe mënyra juaj e jetesës.

 

Këto shtesa të vogla përulëse ofrojnë një mbulim më të përhershëm sesa mund të sigurojë një çadër, por për shkak se ato përbëhen nga një rrjet trarësh, mbulimi është gjithashtu më pak i plotë,dhe ato janë shumë më pak penguese të pamjeve. Rezultati i mbulimit të pjesshëm të një pergole është një efekt i bukur i dritës së zbardhur. Pra, është e panevojshme të thuhet, ata bëjnë shtesa të mëdha arkitekturore në një oborr të shtëpisë, ndërsa gjithashtu e bëjnë kohën e kaluar jashtë shumë më të këndshme.

 


Më të lexuarat