Secondary Adv

Trendet e cadrave te diellit per 2021

Share on Google+

Një çadër dielli krijon menjëherë një atmosferë pushimi, duke shndërruar hapësirën tuaj në një atraksion të vërtetë.

 

Sot ne eksplorojmë stilet dhe trendet e ndryshme të dizajnit të çadrave të diellit. A preferoni shkëlqimin dhe modernen? Përveç madhësisë së çadrës, merrni parasysh pëlhurën, e cila duhet të qëndrojë përballë shiut, diellit dhe erës.

 

Ekzistojnë dy lloje kryesore  të çadrave: një çadër tradicionale, e cila zakonisht vendoset në mes të një tavoline, dhe një çadër konsole, e cila është e pavarur dhe sjell kulm nga një kënd. Ju mund të mësoni më shumë rreth të mirat dhe të këqijat e secilit, si dhe gjëra të tjera që duhet të mbani mend kur bleni një çadër.

 


Më të lexuarat