Secondary Adv

Apple konfirmon ngjarjen e madhe ne qershor

Share on Google+

APPLE po përgatitet të zbulojë një azhornim masiv për iPhone tuaj.

 

Lajmi për azhurnimin do të vijë këtë qershor, në ngjarjen vjetore të Apple WWDC në Kaliforni. WWDC është konventa vjetore e zhvilluesve të Apple, ku krijuesit e aplikacioneve mblidhen në një numër të madh. Apple gjithashtu përdor ngjarjen për të bërë njoftime të mëdha në lidhje me produktet e saj.

Ngjarja zakonisht tërheq mijëra vizitorë, por vitin e kaluar shënoi herën e parë që WWDC ishte vetëm virtuale. Apple 2021 do të jetë gjithashtu virtuale, për shkak të pandemisë globale në vazhdim. Do të ketë akoma një ngjarje kryesore, si dhe sesione edukative për krijuesit e aplikacioneve.

WWDC 2021 është vendosur të zhvillohet nga 7 deri në 11 qershor. Çdokush do të jetë në gjendje të shikojë eventin në internet, por kjo ka qenë edhe në vitet e mëparshme. Ne ende nuk e dimë saktësisht se çfarë do të njoftojë Apple në fjalën e saj kryesore.

Por ne zakonisht do të prisnim të shihnim versione të reja të iOS, macOS dhe watchOS, programi që fuqizon iPhone, Mac dhe Apple Watch. Këto azhurnime falas sjellin veçori të reja në pajisjet tuaja aktuale. Dhe ato gjithashtu japin sugjerime për atë që mund të presim nga iPhone-et e ardhshëm, të cilët zakonisht fillojnë në shtator.

Eshtë gjithashtu e mundur që Apple të shpallë pajisje të reja. Na pëlqen të bashkojmë zhvilluesit tanë çdo vit në WWDC për të mësuar në lidhje me teknologjitë tona më të fundit dhe për t'i lidhur ato me inxhinierët e Apple, tha Susan Prescott e Apple.


Më të lexuarat