Secondary Adv

Fiat 500 i ri vjen me Google Assistant

Share on Google+

Çdo automjet ka një stemë të Google dhe është i integruar me Google Assistant që u siguron udhëtarëve udhëzime, motin dhe detaje të tjera gjatë rrugës. 

 

Ekipi zbuloi Fiat 500 Family Hey Google që përfshin tre modele: 500 vetura të qytetit, 500X crossover dhe 500L MPV. Me hyrjen në asistentin virtual, gjiganti i teknologjisë thotë se 'u lejon klientëve të ndërveprojnë me makinën e tyre edhe kur ata janë larg.'

Kjo është e mundur me përfshirjen e My Fiat Action që lejon përdoruesit të kontrollojnë në distancë cilësimet e automjetit duke përdorur një aplikacion smartphone ose Google Nest vetëm duke thënë, "Hej Google, pyete Fiatin tim..." 

Kjo përfshin presionin e gomës dhe nivelin e karburantit, së bashku me mundësinë për tu siguruar që dyert të jenë të kyçura. Pjesa e jashtme nuk është ndryshuar, përveç një distinktivi të vogël Google mbi gomën anësore të shoferit. Brenda ndarjes së pasagjerëve është i njëjti motiv në tapicerinë e sediljeve të reja me një etiketë të qëndisur Hey Google.

Nënshkrimi 'Hey Google' shfaqet gjithashtu në hapjen e ekranit me prekje shtatë inç në bord që tregon animacionin 'Hey Google'. Sidoqoftë, është bashkëpunimi i Google Assistant me My Fiat që u siguron përdoruesve një përvojë unike.

Përdoruesi gjithashtu mund të urdhërojë Asistentin e Google për të hyrë në veçoritë përmes My Fiat, kjo përfshin zhbllokimin e dyerve, nisjen e automjetit, ku keni parkuar ose hapjen e bagazhit.

Fiat 500 të reja do të jenë në dispozicion në 10 vende evropiane, përfshirë MB, Francë, Spanjë, Gjermani, Itali, Austri, Zvicër, Belgjikë, Hollandë dhe Poloni. Çmimet fillojnë nga 22,046 dollarë  për hatchback dhe 25,695 dollarë për kabrioletën.


Më të lexuarat