Secondary Adv

Materiale inovative për mobilim dhe interior design nga AHF Albania

Share on Google+

 

 
Krijimtari - Risi - Teknologji
 
CLEAF është një kompani italiane që prodhon panele me finitura të ndryshme dhe sa më reale me natyrën. 
 
Për Cleaf, ndjesia e një sipërfaqeje është po aq e rëndësishme sa një pamje inovative. Reflektimet e dritës dhe bashkëveprimi i strukturave shprehëse prodhojnë një lojë natyrale të ngjyrave dhe shtojnë një dimension të prekshëm dhe vizual në dekoret moderne.
Dizajne të larmishëm duke filluar nga finiturat e drurit deri tek ato të betonit.
 
Panelet e Cleaf janë përzgjedhur si zgjidhje nga arkitektët dhe kompanitë që ndërtojnë hapësira frymëzuese për të jetuar dhe punuar.
 
Materiale inovative për mobilim dhe interior design
 1 0 0 % MADE IN ITALY

 

 

Adresa: Rruga Don Bosko, nr.1, Tiranë
Mob :  +355 69 203 4444
Email: info@ahf.al
Web: www.ahf.al


Më të lexuarat