Secondary Adv

KNAUF CLEANEO - Nje tavan i mire ka shume talente

Share on Google+

KNAUF CLEANEO® // NJE TAVAN I MIRE KA SHUME TALENTE. Ndërtesa të jashtëzakonshme, dhoma të përshtatshme për përdorim të përditshëm, ekspertizë akustike - ne përqendrohemi në atë që ju pëlqen të shihni në një dhomë: Akustikë. Funksion. Dizajni - në formë të lartë.

 

Knauf Cleaneo® --Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi më të mirë të ajrit.

 

Fusha e përdorimit Knauf Cleaneo®:

*Objekte shkollore dhe parashkollore
*Spitale, shtëpi për persona të moshuar dhe me aftësi të kufizuar
*Hotele, restorante
*Objekte administrative dhe zyra
*Salla për koncerte dhe kinema
*Institucione publike

Kontaktet:

Cel:+355 69 40 96 809

E-mail: Dergoji email kompanise

 


Më të lexuarat