Secondary Adv

10 dushet luksoze me te kushtueshme ne 2021

Share on Google+

Të gjitha llojet e dusheve janë të ndryshme nga njëra-tjetra dhe ato kanë disa dizajne dhe specifikime dalluese, megjithëse shërbejnë për të njëjtën gjë.

  

Në lidhje me dushet, shumica e njerëzve besojnë se të gjithë i shërbejnë të njëjtit qëllim kështu që nuk ka nevojë të kërkojmë më të shtrenjta, por ky artikull do t'ju mundësojë të kuptoni ndryshimin midis llojit të zakonshëm të dusheve që njihni dhe dusheve më të shtrenjtë në botë2021.

 

Nga ky artikull, ju do të nxirrni përfundimin se dushet më të shtrenjta në botë kanë një prekje luksi dhe komoditeti. Disa nga këto dushe luksoze mund t'ju japin lehtësisht një banjë të këndshme dhe kjo listë përmban dushet më të shtrenjta në botë duke përfshirë markat, çmimet, format, detajet, madhësitë dhe imazhet e tyre.

 

10. Ameristeam P-219

Çmimi: 3,290 dollarë

Prodhuesi: AmeriSteam

 

9. Dushi Ariel Platinum DZ959

Çmimi: 3,980 dollarë

Prodhuesi: Ariel

 

8. Dush shiu PST

Çmimi: 4,570 dollarë

Prodhuesi: PST

 

7. Dhoma dushi me avull

Çmimi: 6,450 dollarë

Prodhuesi: Aquapeutics

 

6. Dush Axor

Çmimi: 6,810 dollarë

Prodhuesi: Philippe Starck

 

5. Dush kimioterapie me ngjyra

Çmimi: 8,000 dollarë

Prodhuesi: Ponsi

 

4. Dushi Rainsky

Çmimi: 12,000 dollarë

Prodhuesi: Dornbracht

 

3. Dush horizontal

Çmimi: 24,549 dollarë

Prodhuesi: Dornbracht

 

2. Aqua Symphony

Çmimi: 24,866 dollarë

Prodhuesi: Grohe

 

1. Omega Morphosis

Çmimi: 27,000 dollarë

Prodhuesi: Pininfarina


Më të lexuarat