Secondary Adv

Galleon, super jahti futuristik luksoz

Share on Google+

Sipas një njoftimi jahti i ri masiv nga Steven Kozloff quhet Galleon dhe mund të strehojë 200 mysafirë ose 20 rezidenca private.

 

Dhe ky është vetëm fillimi! Galleon ka katër garazhe me rreze të plota. Secili garazh përfshin një lëshim dhe rikuperim të lehtë sistemi për të gjitha mjette e ujit. Jahti gjithashtu vjen me hapësirë ​​për 10 helikopterë dhe një strukturë të mirëmbajtjes së avionëve.

Krenohet me dy pishina: Njëra në kuvertën e sipërme me një zonë ndejeje dhe një bar luksoz dhe një në nivelin poshtë kuvertës së urës. Të dy pishinat përfshijnë një shpikje të Kozloff që sheh një mbulesë të fortë të automatizuar të bëhet një gazebo kur pishinat janë në përdorim.

Sidoqoftë, kur nuk përdoren mbulesat e forta mbyllin pishinat duke ruajtur pastërtinë e pishinave dhe duke shmangur nevojën për t'i filtruar ato. Në kuvertat e sipërme përpara ndodhen dy pishina të lidhura nga një rrëshqitëse uji.

Galleon përmban një qendër sportive të mbyllur me një fushë basketbolli me madhësi të plotë, fushë tenisi dhe katër fusha hendbolli. Keni nevojë për më shumë hapësirë për parqe, kafene, pub-e dhe restorante? Galleon ka shumë zona të hapura të përbashkëta në byk që mund të shndërrohen në hapësira të tilla dhe më shumë.

Jahti gjithashtu përfshin dymbëdhjetë anije shpëtimi falas për ekuipazhin dhe mysafirët që do të strehojnë deri në 30 persona secila. Nuk ka endenjë konfirmim nëse ky jaht është i disponueshëm për shitje apo jo. Por imazhet dhe specifikimet ju japin diçka për të ëndërruar.


Më të lexuarat