Secondary Adv

Dusk, syzet e diellit smart qe ndryshojne ngjyren

Share on Google+

Një firmë e re e quajtur Amperes po reklamon një palë syze dielli të zgjuara që errësohen me klikimin e një butoni.  

 

Ngjyra në syzet e Amperes mund të rregullohet përmes një aplikacioni në cellular ose nga një buton diskret në skelet. Një model i përparuar i syzeve ka altoparlantë të integruar dhe mikrofon dhe mund të luajë melodi ose të bëjë telefonata.

Shumica e syzeve të diellit mbështeten në lentet fotokromike, të cilat automatikisht rregullojnë ngjyrën në përgjigje të dritës më të ndritshme. Syzet e diellit të Amper janë bërë me lente elektrokromike, të cilat errësohen në përgjigje të një sinjali elektronik, duke i dhënë përdoruesit kontroll më të saktë.

Lentet e polarizuara thuhet se bllokojnë 100% të rrezeve UVA/UVB dhe mund të zhvendosen nga një nuancë drite 35% në një ditë me re në një nuancë më të errët prej 3% për ditët më me diell. Teknologjia po bëhet një opsion më i popullarizuar për xhamat e makinave dhe madje edhe ndërtimin e ndërtesave.

Për të rregulluar ngjyrën, mbajtësi mund të shtypë një buton në skelet që kalon nëpër tre faza. Për më shumë saktësi, ekziston një aplikacion Dusk i cili madje mund të ruajë cilësimet tuaja të preferuara. Sido që të jetë, ndryshimi ndodh brenda një sekonde. Ju gjithashtu mund të vendosni syzet të ndryshojnë automatikisht ngjyrën sipas niveleve të dritës së ambientit.

Syzet e diellit të personalizueshëm mund të jenë mjaft tërheqëse, por Ampere gjithashtu ofron një model luksoz të modeluar me një sistem audio që ju premton ju lejon përdoruesve të dëgjojnë muzikë pa i shqetësuar të tjerët. Një mikrofon i integruar gjithashtu lejon përdoruesit të bëjnë thirrje ose të japin porosi për Siri.


Më të lexuarat