Secondary Adv

Krijohet boja qe zevendeson ndricimin rrugor

Share on Google+

Eshtë zhvilluar një shtresë unike si bojë që mund të revolucionarizojë ndriçimin e rrugës në të gjithë globin.

 

Kompania me qendër në MB, Nevana Designs ka zhvilluar një formulë të ndjeshme ndaj dritës të quajtur STARPATH që i bën rrugët e zakonshme të shkëlqejnë në errësirë ​​duke thithur rrezet UV gjatë ditës.

Veshja, e cila mund të zbatohet në çdo sipërfaqe të ngurtë, duke përfshirë asfaltin dhe betonin, ofron një alternativë miqësore me mjedisin, me kosto efektive dhe të qëndrueshme për ndriçimin tradicional të rrugës. Produkti përdor materiale natyrore të tokës që thithin dritën UV gjatë ditës.

Pastaj lëshon një shkëlqim në orët e errësirës në sajë të grimcave foto-lumineshente të formulës. Pasi të aplikohet, produkti është i përshtatshëm për trafikun vetëm katër orë më vonë, dhe do të shkëlqejë për afërsisht 10 orë në natë. Formula, e cila krijon një pamje natyrale gjatë ditës, vjen në një gamë ngjyrash, jeshile, blu ose ujë me shkëlqim gjatë mbrëmjes.

Çmimi për metër katror për STARPATH përcaktohet në bazë të një projekti individual, dhe bazohet në faktorë të tillë si madhësia e kokrrizës, thellësia e sipërfaqes dhe niveli i dëshiruar i shkëlqimit.

STARPATH është një zgjidhje me kosto efektive për ndriçimin tradicional të rrugës, duke zvogëluar nevojën për infrastrukturë të kushtueshme të ndriçimit dhe kostot e energjisë në vazhdim. STARPATH shfrytëzon energjinë UV të thithur gjatë ditës, duke lëshuar dritë të ndezur deri në 10 orë.

Me potencialin për të punuar së bashku me ose zëvendësuar plotësisht sistemet ekzistuese të ndriçimit. STARPATH furnizohet në qese 25 kg, direkt nga Nevana Designs, për kudo në botë, gati për t'u përdorur. Pasi të spërkaten në një sipërfaqe të zgjedhur, grimcat e shkëlqimit do të zgjasin mbi 25 vjet.


Më të lexuarat