Secondary Adv

Projektohet kulla me 2 vellime te ndara ne Kine

Share on Google+

Aedas zbulon modelin e Zhanjiang Yunhai të saj nr. 1, e vendosur në majën më jugore të Kinës.

 

Duke qenë e rrethuar nga deti, zona është e njohur për kulturën e saj unike portuale. Në përgjigje të tërheqjes së saj në rritje si një destinacion turistik, kulla do të ngrihet 266 metra dhe do të bëhet ndërtesa më e lartë në zonë.

I projektuar si një turizëm për të gjitha kohët, projekti është vendosur në kryqëzimin e tre zonave kryesore urbane dhe i lidhur ngushtë me qendrën e qytetit përmes urës së gjirit Zhanjiang nëpër rrugët ujore.

Me pamje nga shëtitorja detare e gjirit të Jinsha dhe parku urban afër, kompleksi do të bëhet një portë e rëndësishme e qytetit. Me kullën Zhanjiang Yunhai nr. 1, Aedas merr frymëzim nga lëvizja e një peshku koi që kërcen përmes një portë dragoi.

Projekti integron hotelet e tij me pesë yje, apartamente dhe sheshe të gjalla të kohës së lirë duke lidhur një seri nyjesh kryesore me hapësirë ​​të gjerë publike.

Hoteli shumëkatësh dhe apartamentet me shërbim qëndrojnë në jugperëndim të zones drejtkëndore ndërsa tre kulla banimi dhe një apartament me shërbim janë të vendosura në veri, ku ato përballen me një pamje të largët të detit.

Midis ndërtesës dhe lëndinës është një hapësirë ​​tregtare, e cila është e rezervuar si një qendër për artin dhe aktivitetet kulturore.


Më të lexuarat