Secondary Adv

Kingboard Plaza, kulla e ndare ne 4 volume

Share on Google+

Aedas prezanton Kingboard Plaza Tower në zonën Nansha të Kinës, një zonë tregtare e rrethuar nga Shenzhen, Guangzhou dhe Makao.

 

Një shtesë monumentale në rajonin e biznesit në rritje, projekti pret hapësira me pakicë dhe zyra brenda bazës së tij, së bashku me një sërë njësish banimi brenda kateve të sipërme të tij. Kulla përcaktohet si një bashkim i vëllimeve të grumbulluara dhe rrotulluara, duke gjeneruar një strukturë që sheh çati të shumta.

Ekipi në Aedas përdor këto tarraca të mëdha, të jashtme të çatisë për të prezantuar kopshte qiellore, dhe një pishinë të pafundme që ofron pamje panoramike në të gjithë qytetin, kodrat dhe lumenjtë përtej. Ekipi i dizajnit në Aedas organizon kullën e tij Nansha Kingboard Plaza me një plan urbanistik zigzag.

Kjo strategji merr frymëzim nga karakteri i forcës së maleve në guangdong të jugut, me vëllime të grumbulluara dhe të rrotulluara në seksione. Nansha Kingboard Plaza është krijuar si një vend me rëndësi të madhe, duke qëndruar si një portë hyrëse.

Ndërsa siguron një përvojë pune të drejtpërdrejtë me cilësi të lartë, ajo demonstron karakterin unik të lingnan dhe qëndron si një pikë referimi e re e qytetit.


Më të lexuarat