Secondary Adv

LG sjell TV qe kushton 100,000 dollare

Share on Google+

LG më në fund po sjell televizorin e saj futuristik, të mbështjellë LG Signature OLED R 65-inç 4K në SH.B.A. për shumën e majme prej 100,000 dollarë.

 

Sipas LG, televizioni ka një ekran OLED, një sistem zanor Dolby Atmos dhe Sound Pro dhe ka si ndihmësin e Google ashtu edhe Alexa e Amazon për kontrollin e zërit të integruar.

Ekrani 65 inç, i cili përshkruhet si një 'përvojë e re revolucionare', futet në njësinë e strehimit të aluminit kur nuk përdoret, qoftë për të parë filma ose për të luajtur video lojëra. Kabineti ka gjithashtu një sistem tingulli Dolby Atmos më vete.

Prodhuar në ndërtesën Gumi të LG, secili TV mblidhet me përpikëri 'me aftësi si mjeshtri me vëmendje për çdo detaj', tha LG vitin e kaluar. Ekrani OLED i TV përmban teknologji piksel të vetë-ndezur, që do të thotë se çdo piksel në TV punon në mënyrë të pavarur për të lëshuar dritën e vet.

Përveç rrotullimit poshtë, TV ka një regjim ku është rrokullisur pjesërisht poshtë, i cili mund të përdoret për të treguar një orë, foto dhe të tjera. TV lejon pronarët të 'kurojnë mjedisin e tyre të jetesës pa qenë e nevojshme të lënë mënjanë përgjithmonë hapësirën për një ekran të zi, të madh që është i dobishëm vetëm kur ndizet,' tha LG në një deklaratë.


Më të lexuarat