Secondary Adv

Prezantohet frigoriferi qe kushton 17 mije euro

Share on Google+

Një frigorifer nëntokësor mund të freskojë natyrshëm ushqimin tuaj, por do t'ju kushtojë 17,000 euro.

 

300 kg Groundfridge, i cili po shitet nga një kompani holandeze me të njëjtin emër, është 20 herë më i madh se një frigorifer standard dhe ka hapësirë ​​të mjaftueshme për dy persona.

Bërë nga poliestër i laminuar me dorë, ai ka një kapacitet ruajtje 3,000 litra, duke mbajtur të njëjtën sasi ushqimi si deri në 20 frigoriferë të përmasave familjare, dhe mund të mbajë një temperaturë mesatarisht të ftohtë në 10 ° C gjatë vitit.

Ai punon në parimin që strukturat nëntokësore në verë janë të mbrojtura nga shpërthimi i diellit dhe për këtë arsye janë më të freskëta se ndërtesat mbi tokë, ndërsa janë të izoluara nga acari më i keq në dimër.

Një ventilator i drejtuar nga bateria ndihmon gjithashtu në dëbimin e ajrit të nxehtë nga dalja dhe le të qarkullojë ajri më i ftohtë, duke mbajtur të pa prishur verën, djathin dhe prodhimet e shtëpisë nga kopshti juaj gjatë valëve të nxehtësisë.

Ngjyra e derës së frigoriferit është jeshile 'kështu që do të bashkohet në peizazh', ndërsa trupi i frigoriferit është i bardhë për të ndihmuar në reflektimin e dritës.

Brenda, ftohësi gjigand ka katër rafte që sillen përreth brendësisë së tij sferike, edhe pse mund të porositet pa këto me një çmim më të lirë. Gjatë muajve të nxehtë aftësia e tij e ftohjes forcohet nga një ventilator shtesë i drejtuar nga bateria që thith ajrin e ftohtë për të ulur më tej temperature.


Më të lexuarat