Secondary Adv

10 qytetet me me shume kulla ne 2021

Share on Google+

Në horizontin e qyteteve si New York, Hong Kong dhe Dubai shfaqen disa nga veprat më të pabesueshme inxhinierike.

 

Të shohësh kaq shumë rrokaqiej në një qytet të vetëm gjithashtu mund të jetë një përvojë fantastike për ju! Më poshtë do të gjeni listen e 10 qyteteve me më shumë rrokaqiej në botë për vitin 2021.

 

10. Wuhan, Kinë, 101 Rrokaqiej

9. Guangzhou, Kinë, 121 Rrokaqiej

8. Chongqing, Kinë, 127 Rrokaqiej

7. Çikago, Shtetet e Bashkuara, 130 Rrokaqiej

6. Tokio, Japoni, 160 Rrokaqiej

5. Shanghai, Kinë, 166 Rrokaqiej

4. Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, 215 Rrokaqiej

3. New York City, Shtetet e Bashkuara, 297 Rrokaqiej

2. Shenzhen, China, 297 Rrokaqiej

1. Hong Kong, Kinë, 482 Rrokaqiej


Më të lexuarat