Secondary Adv

Mercedes-Benz zbulon G class elektrik

Share on Google+

Mercedes-Benz zbuloi konceptin e makinave futuriste EQG në shfaqjen e lëvizshmërisë IAA 2021 në Munih, duke siguruar një vrojtim të versionit krejtësisht elektrik.

 

Automjeti kombinon pamjen e tij ikonike të G class dhe aftësitë e forta jashtë rrugës me elementët futuristikë të botës mercedes-EQ. Vija të ndriçuara përshkruajnë makinën duke e bërë pjesën e jashtme të fuqishme të dalë në pah.

Koncepti EQG është bërë edhe për shpatet e pjerrëta dhe terrenin e thellë, për shkak të fuqisë tërheqëse të lëvizjes elektrike me të gjitha rrotat dhe qendrës së tij të ulët të gravitetit. Në vend të kapakut të zakonshëm të gomave rezervë, automjeti Mercedes-benz EQG përfshin një kuti të kyçur me elemente të bardha të ndriçuara në derën e pasme.

Elementi qendror i dizajnit të tij minimalist është "G" në formë qendrore e cila është në pamjen e sipërme. Shiriti i bardhë led i integruar në skajin e përparmë të çatisë është një interpretim modern i dritës së kërkimit.

Po udhëtojmë drejt së ardhmes me WQG të re! kjo makinë mishëron bashkimin e aftësive më të fundit jashtë rrugës me agimin e lëvizshmërisë elektrike për të cilën të gjithë ne duhet të përpiqemi.

Ajo qëndron për ndjekjen tonë të pamëshirshme të dëshirës dhe luksit më të madh, u shpreh kompania. Për ne, gjëja më e rëndësishme ishte të mbanim ADN-në e plotë të klasës G, por ta përcillnim atë në epokën e EQ.


Më të lexuarat