Secondary Adv

Apple pritet te zbuloje iPhone 13 javen e ardhshme

Share on Google+

Apple ka dërguar ftesa mediatike për ngjarjen e saj të ardhshme të prezantimit të produktit, të planifikuar për 14 Shtator, ku pritet të zbulojë iPhone të rinj.

 

Ngjarja 'California streaming' do të transmetohet nga Apple Park dhe online në apple.com, duke filluar nga ora 1 pasdite. Përveç iPhone të rinj, të cilët ka të ngjarë të njihen si iPhone 13, Apple mund të zbulojë versione të reja të Apple Watch dhe AirPods.

IPhone i ri mund të ketë një jetëgjatësi shumë më të lartë të baterisë dhe të marrë përditësime të kamerës, si psh një zmadhim telefoto 2.5x dhe një përmirësim të lenteve super kënd të gjerë. Videot me cilësi më të lartë, përfshirë në formatet HD dhe 4K, do t'u japin kineastëve profesionistë më shumë aftësi redaktimi.

Pajisja e re mund të përfshijë gjithashtu një lidhje satelitore që u mundëson përdoruesve thirrje dhe të dërgojnë mesazhe kur janë jashtë rrezes së rrjeteve të celularëve në rast emergjencash.

Eshtë sugjeruar gjithashtu se kompania mund të kthejë TouchID, pasi maskat e fytyrës kanë ndërhyrë në aftësinë e disa përdoruesve për të përdorur Face ID.

IPhone-et e rinj pritet të mbajnë të njëjtat madhësi të ekranit si modelet e iPhone 12, duke përfshirë 5.4-inç dhe 6.1-inç për modelet e zakonshme dhe 6.1-inç dhe 6.7-inç për modelet Pro. Ato ka të ngjarë të jenë prej të njëjtit material si pajisjet e mëparshme, diçka që mund të ndryshojë me modelin e iPhone 2022.


Më të lexuarat