Secondary Adv

Teknologji e Avancuar Filtrimi, Plasama Quad Connect

Share on Google+

Faza I
Teknologjia PLASMA QUAD
përmirëson ndjeshëm cilësinë
e ajrit, duke ju falur rehati dhe
komoditet.
Prodhon Plasma për:
- Ndalimin e viruseve dhe baktereve
- Shkatërron alergjentët dhe mykun
- Elektrizon pozitivisht pluhurin dhe
grimcat PM 2.5

Faza II
Krijon fushë të fort elektrike negative për të absorbuar pluhurat dhe grimcat
PM 2.5.

Që nga krijimi në 1921, Mitsubishi Electric ka qënë gjithmonë sinonim i cilësisë, ashtu si dhe vetë emri i tij,
që në japonisht ‘mitsu bishi’ do të thotë tre diamantët.
Mitsubishi Electric aplikon standartet më të larta për prodhimin e pajisjeve dhe ofron zgjidhje të plotë në
sistemet e ngrohje-ftohje, kondicionimit dhe ventilimit për çdo lloji aplikimi të mundshëm nga sistemet
e thjeshta deri tek ato më komplekset.

Zbuloni kënaqësinë e rehatisë perfekte!

 

                                         

                                          Cel:+355 69 70 11 111

                                      E-mail:info@uni-klima.com

                                         Web: www.uni-klima.com

 


Më të lexuarat