Secondary Adv

Prezantohet sistemi smart i mobiljeve

Share on Google+

Mund të jetë përgjigja ndaj kushteve të vështira të jetesës, duke u dhënë njerëzve hapësirën për t'u argëtuar dhe për t'u stërvitur duke i ruajtur gjërat, lart mbi kokat e tyre. 

 

Paraqitja e dizajnit futuristik lejon njësitë e magazinimit, kornizat e krevateve, hapësirat e punës dhe 'garderobat' anash të ngrihen dhe të bien nga tavani me urdhër, dhe tashmë është instaluar në disa apartamente në Nju Jork.

Duke grumbulluar mobilje gjatë ditës, banorët mund të lirojnë hapësirë ​​të çmuar për aktivitete të tilla si joga, lojëra dhe argëtim me miqtë. Bumblebee Spaces, firma e projektimit në San Francisko e cila krijoi sistemin, beson se mund të jetë përgjigja për apartamentet e vogla në qytete të mbipopulluara ku hapësira e lirë vjen me çmim të lartë.

Megjithatë, nuk është i lire, instalimi i një shtrati dhe dy njësive magazinimi kushton 18,750 dollarë, ndërsa një shtrat dhe 6 njësi magazinimi arrijnë në 29,000 dollarë.

Bumblebee mund të përshtatë hapësirat e banimit me një sërë shtretërish me rënie, njësi magazinimi dhe stacione pune. The Smile ka përdorur teknologjinë më të fundit në shtëpi me shtratin Bumblebee dhe sistemin e ruajtjes për të maksimizuar hapësirën tuaj.

Sensorët ndalojnë automatikisht zbritjen e çdo mobilie nëse ndien lëvizje nga dikush që ecën poshtë. Ai gjithashtu e di kur dikush është në shtrat, dhe për rrjedhojë kur nuk duhet të ngjitet në tavan.


Më të lexuarat