Secondary Adv

Nje aplikacion ku do gjeni cdo gje rreth KNAUF

Share on Google+


KNAUF vjen afër jush në çdo vend ku ju jeni. Mjafton të na kërkoni dhe ne jemi aty më afër se kurrë. KNAUF SHQIP mund ta gjeni në të gjithë Smartphone-t me sistem operativ Android dhe IOS (Playstore & Appstore).

 

Një aplikacion ku do gjeni çdo gjë rreth KNAUF:

- Sistemet Knauf

- Dokumentat Knauf

- Tregtarët

- Përpunuesit

- Arkitekt / Inxhinier

- Seminaret

- Video, Njoftimet

- Produktet , Kalkulatori , KontaktKliko mbi logo per kontaktet e kompanise KNAUF 

 


Më të lexuarat