Secondary Adv

Ndrico shtepine ne menyre inteligjente me ITE Group

Share on Google+

ITE GRUP

 

Transformoni atmosferën e shtëpisë tuaj vetëm me prekjen e një butoni.

 

Kompania ITE Group lider ne fushën e materialeve elektrike, pajisjeve elektronike dhe telekomunikacionit sjell per ju Philips Hue. Pajisjen më të re inteligjente për ndricimin e ambjenteve tuaj.

 

Bëjeni ndriçimin e përditshëm të jashtëzakonshëm! Përdorni mbi 16 milion ngjyra dhe 50,000 nuanca të dritës së bardhë të ftohtë e asaj të bardhë të ngrohtë për të krijuar momente të veçanta, atmosferën e një party ose thjesht një mbrëmje të qetë.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise ITE Group 

 

ITE GRUP


Më të lexuarat