Secondary Adv

Tondach, dritarja me e pershtatshme e catise

Share on Google+

Wienerberger - TONDACH

Shumëllojshmëria e modeleve dhe madhësive të dritareve të çatisë Tondach ju mundëson të zgjidhni modelin e duhur për shtëpinë tuaj!


Si mund të zgjidhni dritaren më të përshtatshme të çatisë?

 

Modelet bazë më të njohura dhe të besueshme të dritareve të çatisë

 

Dizajni i dritareve të çatisë Tondach është projektuar në mënyrë që boshti horizontal i dritares të jetë i vendosur në qendër, çka e mundëson opsionin për të lënë dritaren hapur edhe kur nuk ndodheni në shtëpi, si dhe të rrotulloni kanatën rreth boshtit të saj në 180 ° dhe kjo e lehtëson edhe larjen e dritares nga jashtë dhe në përgjithësi mirëmbajtjen e saj.

 

Doreza në pjesën e poshtme të dritares ju jep këto mundësi: ta mbyllni fort ose ta lini kanatën në dy pozicione kryesore për futjen e ajrit të pastër në dhomë.

 

Vrima e ventilimit është vendosur në pjesën e sipërme të kornizës dhe kjo e bën zonën efektive të xhamtë të dritareve Tondach afërsisht 6% më të madhe se te dritaret e tjera të çatisë që ofron tregu. Kështu edhe ambienti ndriçohet më mirë.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanise Tondach

Wienerberger - TONDACH


Më të lexuarat