Secondary Adv

SILCAPOR, sepse shtepia ndertohet vetem nje here

Share on Google+

Silcapor


SILCAPOR, sepse shtepia ndertohet vetem nje here !

 

SILCAPOR-i është teknologji e prodhimit të materialit ndërtimor, që nënkupton asortiment të elementeve në murim me dimensione të ndryshme (gjerësi,gjatësi dhe lartësi).

 

SILCAPORI është me prejardhje minerale inorganike, shprehimisht material me pershë të lehtë ndërtimore, i cili prodhohet në mënyrë industriale, me markë të caktuar të betonit celular. 

 

Blloku Silcapor per ndertim kursen energjinë, është material i lehtë ndërtimorë dhe prodhohet prej lëndëve të pastërta si rëra e kuarcit, cimentoja, gëlqerja dhe uji. Është produkt me kualitet të lartë, i prodhuar në Kosovë me teknologji Suedeze i cili përmbush standardet ndërkombëtare për prodhim të pastërt ekologjik.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Silcapor

Silcapor


Më të lexuarat