Secondary Adv

Aplikacioni RicikLON nga Cekrezi Group

Share on Google+

Cekrezi Metal

 

ÇEKREZI GROUP është tregtar i liçencuar për grumbullim dhe riciklim të skrapit dhe metaleve të tjera, në bazë të ligjeve të shtetit Shqipëtar. Kompania Çekrezi,përkrah mënyrën e saktë të vendosjes së të gjitha materialeve të mbledhura nga vetja për të siguruar një të ardhme të gjelbër për të gjithë.

 

 

Je vetëm disa klikime larg të gjitha shërbimeve që Çekrezi Metal ofron. Për të gjithë të interesuarit në shitjen dhe blerjen e metaleve RiciklON është aplikacioni që i mungon telefonit tuaj.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë ÇEKREZI Metal
Cekrezi Metal

 


Më të lexuarat