Secondary Adv

Aksesore kuzhine Seria Hyper, nje risi per stilin tuaj te arredimit

Share on Google+

 

AHF Aksesore mobilerie

INOXA: Zgjidhje të reja për optimizimin e hapësirës së kuzhinës

 

 

Zgjidhjet e reja për të përmirësuar hapësirën e kuzhinës janë tashmë pjesë e propozimeve të INOXA-s, me një gamë e gjerë produktesh, duke përfshirë produkte si xhola, sisteme këndorë, mekanizma për kolona dhe kullesa enësh.

 

 

Ndër propozimet më të fundit per aksesore kuzhine është seria HYPER, e bërë nga fletë metalike të veshura me rezinë dhe shina GRASS me hapje totale. HYPER synon të arrijë një pjesë më të gjerë të tregut, duke kombinuar dizajnin me koston efektive.

 

 

SERIA HYPER karakterizohet nga finesa dhe cilesia, të cilat realizohen duke përdorur makineri industriale me precizion të lartë.

 

 

Minimal Style, HYPER quality!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AHF Aksesore mobilerie

AHF Aksesore mobilerie

 


Më të lexuarat