Secondary Adv

Koleksionet Marie Claire dhe Nima Homa nga Shtepia Ideale

Share on Google+

Shtepia Ideale

 

 A e dini ndryshimin mes dashurisë dhe batanijes?

 

Dashuria të ngroh zemrën ndryshe nga batanija që të ngroh trupin.

 

 

Nima Home dhe Marie Claire gjithashtu vijnë me setet për çarçafë zarf fanellat, idealë për përdorim të përditshëm gjatë muajit të vjeshtës dhe dimrit. Falë përbërjes së tyre të pambukut ato janë të butë dhe jashtëzakonisht të ngrohtë...

 

Jorganet, idealë për muajt e vjeshtës dhe dimrit. Karakteristikë e mikrofibrës janë fijet jashtëzakonisht të hollë dhe të barabartë me të cilin krijohen texturet shumë të dendura.

 

Nima Home dhe Marie Claire Paris, markat ideale për përdorim të përditshëm gjatë gjithë vitit. Ata janë shumë të butë dhe të lehtë për tu larë dhe hekurosur, pa kërkuar kujdes të veçantë.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Shtëpia Ideale

Shtepia Ideale


Më të lexuarat