Secondary Adv

Jeto shendetshem me Ecosoft nga Teoren

Share on Google+

Teoren

 Filter uji Ecosoft është një nga pesë prodhuesit në botë që ofron gamën e plotë të produkteve, nga filtrat e shtameve tek sistemet industriale të Reverse Osmosis.

 

Sistemet Ecosoft P’URE ofrojnë deri në 280 L ujë të pijshëm në ditë. Ata janë të kompletuar me një depozitë që ju mbron nga mungesat e papritura në furnizimin me ujë.

 

Fazat e trajtimit që uji kalon në filtra: 6

Kapaciteti i membranës: 75

Pajisjet: Me filtër mineralizimi

 

1. Avantazhet e Sistemit të tratjtimit të ujit Reverse Osmosis P’URE i mineralizuar

 

6 faza të trajtimit të ujit përfshirë mineralizimin

280 L ujë të pijshëm në ditë

Depozita deri në 7 L

Mundësia e montimit vertikal dhe horizontal

 

 

2. Përfitimet e përdorimit të Sistemit të trajtimit të ujit

 

Burim i ujit të pijshëm absolutisht i pastër dhe i sigurt

Ushqimi i gatuar me ujë të trajtuar do të shijojë më shumë

 

 

Kafeja dhe çaji do e lëshojnë më mirë aromën e tyre me ujë të trajtuar

Me ujë të trajtuar, ju do të merrni mineralet e nevojshme për trupin e njeriut

Pajisjet shtëpiake (bolieri, hekuri, tenxheret me avull, aspiratore etj.) do të mbrohen nga smërçi.

Uji i trajtuar mund të përdoret edhe për ujitjen e luleve.

 

 

 

3. Komponentët e sistemit

 

Moduli i filtrimit

Depozita e magazinimit metalik (volum efektiv deri në 7L)

Rubineta “Moderne” për ujin e trajtuar

Përshtatës uji për furnizimin

Saracineska e bombulës së depozitimit

 

 

Set i tubave me ngjyra (4 copë) për instalim të përshtatshëm të filtrave

Përshtatës Ø40 – 50 për shkarkimin e ujit pas trajtimit

Set i filtrave të zëvendësimit

Membrana DOW Filmtec ™ 75 GPD (280 L në ditë)

Çelësat e shërbimit për zëvendësimin e filtrave dhe membranës

     

4. Fazat e trajtimit të ujit

 

Uji i rrjetit rrjedh përmes tre filtrave për të reduktuar sedimentet (ndryshk, rërë, baltë etj.), nënproduktet e klorit dhe kloruret.

Faza e katërt përfaqësohet nga membrana e Riverse Osmosis e cila e pastron ujin nga papastërtitë. Uji i trajtuar mbush depozitën e sistemit.

 

 

Post-filtri i karbonit është faza e pestë e trajtimit të ujit. Uji përmban cilësi të lartë të karbonit aktiv i cili përmirëson shijen e ujit të trajtuar dhe erën.

Faza e gjashtë e trajtimit të ujit është mineralizimi i saj që korrigjon njëkohësisht përbërjen minerale të ujit. E bën ujin të shëndetshëm duke pasuruar organizmin e njeriut me minerale të rëndësishme.

 

Filter uji ECOSOFT … Sepse ne jetojmë Shëndetshëm

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Teoren

Teoren


Më të lexuarat