Secondary Adv

Sistemi i ngrohjes nen dysheme AHT

Share on Google+

AHT ALBANIA

 

Sistemi i ngrohjes nën dysheme AHT, bazuar në teknologjinë unike të ngrohjes me Shirita Metalike Amorfe, ka avantazhe domethënëse mbi të gjitha tipet e tjerë të sistemeve të ngrohjes nën dysheme.

 

Avantazhet:

 

-Përshtatet direct në dysheme nën cdo lloj sipërfaqeje

-Arrin temperaturën e punës me shpejt se cdo sisitem tjetër

-Gjeneron një nxehtësi më të qendrueshëme

-Është më pak i kushtueshëm dhe më shumë ekonomik 

-Ka trashësi të vogël dhe fleksibilitet të lartë

-Është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u instaluar

-Është shumë i sigurt nga rreziqet e goditjeve elektrike dhe rrezatimi elektromagnetik

-Është i besueshëm dhe rezistent.

 

Elementët ngrohës bazuar në shiritat amorf, operojnë në temperatura më të ulta dhe gjithashtu janë më të sigurta dhe më pak të rrezikshme për përdoruesit.

 

 

Nuk ka djegie të padëshiruar dhe të rrezikshme të oksigjenit ose të pluhurit, nuk ka flakë të hapur, nuk ka ndjesinë e asfiksise ose erërave të këqia.

 

ndërsa elementi ngrohës është duke punuar dhe kontroll i plotë i sigurisë elektrike janë ndërtuar në sistem. Sistemi i ngrohjes nën dysheme AHT ofron tre fusha kryesore të kursimit të energjisë  krahasuar me radiatoret.

 

Humbjet nga dritarja janë shumë më të ulta. Humbjet nga tavani janë të ulta sepse temperatura në nivelin e tavanit është e ulët dhe humbjet nga muri dhe ndryshimet e ajrit janë të ulta sepse me sistemin AHT temperaturat e ajrit në dhomë jane të ulta për të siguruar të njejtin nivel rehatie.

 

 Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AHT ALBANIA

 

AHT ALBANIA 


Më të lexuarat