Secondary Adv

Teknologjite pa kontakt nga Ratech

Share on Google+

RATECH Albania 

E Ardhmja e pajisjeve të aksesit dhe verifikimit të indentitetit

-Të sigurta për shëndetin 

-Kursejnë energji

-Ulin kostot operative

-Estetikisht të bukura

Teknologjitë pa kontakt lejojnë të ndërveprosh me një sistem pa patur kontakt fizik me të. Ato kanë aplikim të gjerë në shumë sisteme sigurie, por zhvillimi më i madh i tyre kohët e fundit vihet re në fushën e kontrollit të aksesit dhe verifikimit të identitetit.

 

RATECH sjell për ju një gamë të gjerë pajisjesh sigurie me funksione pa kontakt, të cilat veprojnë mbi:

* detektimin e lëvizjes

* komandat zanore

* njohjen e fytyrës apo elementëve të tjerë biometrikë

* kontrollin nga telefoni

 

 

Kur bashkohen me inteligjencën artificiale, teknologjinë biometrike, Internet of Things (IoT) dhe lidhjen në cloud,

 

teknologjitë pa kontakt mund të kthehen në një zgjidhje të integruar që përmirëson përvojat e klientëve, punonjësve dhe vizitorëve tuaj.

   

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Ratech Albania

RATECH Albania


Më të lexuarat